Serviciul de presă al aeroportului dezminte

Serviciul de presă al Aeroportului Internațional Chișinău a emis, miercuri, un comunicat, în care dezminte informația apărută pe un portal de știri, conform căreia, ar fi fost violat sistemul de securitate al aeroportului. Publicăm mai jos textul integral al comunicatului.

„În atenția reprezentanților mass-media și a publicului.

Pentru evitarea răspândirii informațiilor false publicate de către un portal local de știri, despre pătrunderea ilicită a unor persoane pe platforma aeroportului, administrația companiei „Avia Invest” vine cu următoarele precizări:

În data de 8 decembrie, la ora 5 dimineață, 4 adolescenți cu vîrste între 12 și 14 ani, au încercat să intre fraudulos în zona cu acces restricționat a terminalului aeroportului. Datorită acțiunilor operative ale serviciului de securitate a aeroportului, încercarea de pătrundere a fost prevenită, iar adolescenții au fost imediat reținuți și transmiși organelor de ordine publică. Este important de menționat că datorită reacției operative a serviciilor aeroportului, adolescenții nu au reușit să iasă din clădirea terminalului pe platforma aeroportului, așa cum menționează publicația vizată.”

Sursa: airport.md.

About Author

admin