Show anticorupție, mâine, la CNA! În rolul principal ACELAȘI Chiril Gaburici

Mâine dimineață ar urma să aibă loc un nou episod din show-ul luptei cu corupția început de premierul Chiril Gaburici la bordul elicopterului, în uniforma de soldat american și continuat cu gestul controversat de sâmbătă seara, când le-a dat ultimatumuri președintelui țării și președintelui Parlamentului.

Potrivit unor miniștri, mâine dimineața au fost convocați la sediul CNA pentru o ședință cu primul ministru Chiril Gaburici. Tematica se pare că este legată de lupta anticorupție. Este straniu că această ședință are loc la doar o zi după ce s-a confirmat oficial că premierul și-a falsificat diplomele de studii, iar expertiza care confirmă acest lucru și diploma falsă au apărut în spațiul public. Potrivit unor informații neconfirmate încă, premierul ar fi fost înștiințat încă de vineri că este așteptat să se prezinte la Procuratura Generală, unde cel mai probabil i se va înainta învinuirea.

În loc să demisioneze imediat din funcție și să se pună la dispoziția organelor de anchetă, premierul Gaburici convoacă ședințe pe tema anticorupție, iar ca spectacolul să fie total, le organizează chiar la sediul CNA.

About Author

admin