Sindicatul „Demnitate” îi solicită lui Năstase să trateze poliţiştii cu respect şi demnitate

foto: privesc.eu

Sindicatul „Demnitate”, care reprezintă angajaţii din Poliţie, îşi exprimă regretul faţă de atacurile suburbane la care sunt supuși din partea liderului PPDA, Andrei Năstase, dar și a susținătorilor acestuia.

”Poliţia reprezintă instituţia statului şi conform legislaţiei, nu poate fi sfidată şi abuzată, de asemenea nu sunt acceptate provocări sau instigări la violenţă. Poliţia este apolitică şi apără în strictă conformitate cu legislaţia naţională şi internaţională interesele constituţionale a cetăţenilor Republicii Moldova”, se conține într-un comunicat al sindicatului.

”Sindicatul „Demnitate” solicită, necondiţionat, tratarea poliţiştilor cu respect şi demnitate”, se mai spune în comunicatul citat.

Amintim că, în cadrul unei conferințe de presă, Andrei Năstase și-a bătut joc de oamenii legii care au decis să oprească circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare, unde manifestau simpatizanții săi, iar unii au fost agresivi.

”Polițiștii americani se tăvălesc de râs când îi vad pe ai noștri. Oare voi nu vedeți că este o făcătură de polițiști de proasta speță, sunt jalnici”, a continuat Năstase cu insultele.

sursa: moldova24.info

About Author

admin