Stop fals, StopFals! Start șura-mura!

ONG-urile de media din Moldova toaca banii donatorilor aiurea. Și nu e secret pentru nimeni acest lucru. Or cum poate fi numita altfel activitatea de adunare a materialelor in care e menționat expres faptul ca sunt pamflete, inclusiv in corpul acestor materiale cu explicația de rigoare atașate rubricii pamflet și plasarea lor in categoria știrilor?

Trebuie sa fii tare certat cu lectura și cu limba română în general ca să pretinzi ca un Pamflet este știre. Dacă donatorii de granturi accepta diletanți și sunt gata să plătească pentru asta, nu au decât. Noi însă, redacția livenews.md, facem trimitere la bunul simț al acestor mâncăi și îi întrebăm: Dar materialele semnate Șura-Mura intr-un ziar scăpat din zgardă ce sunt? Fake-News-URI sau totuși umor? 

Voi încercați sa luptați cu Fake-News-ul prin fake News, dragii noștri nestimați colegi. De ce nu menționați in analiza voastră că materialul de pe livenews la care faceti trimitere este calificat chiar de autori ca fiind un pamflet? Poate ca doar pentru ca încercați sa stoarceți ceva de acolo de unde nu exista acel ceva?

Aici puteți citi ”analiza“ pentru care donatorii externi toaca banii

*sunteti patetici și textul de mai sus nu este un Pamflet.

About Author

admin