Terenuri pentru minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă, fitness şi locuri de joacă în parcul “La izvor”. Toate publice și gratis


Deci, explic cum stau lucrurile! Am fost astăzi să inspectez cum decurg lucrurile în procesul de reabilitare a Parcului „La Izvor”. Este foarte important pentru noi ca toate acestea să se desfășoare în timpul stabilit, iar de Ziua Orașului, unele porțiuni ale zonei verzi să fie deja gata. Actualmente se lucrează pe aleea centrală, unde sunt decapate pavelele mari de beton, iar în locul acestora este montat pavaj nou”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Ceban spune că muncitorii instalează sistemele de iluminat public şi irigare. Amenajate sunt şi pistele pentru biciclişti şi aleile pietonale, ce urmează să fie asfaltate. Este construit și havuzul de la intrarea în parc.

„În curând vor fi gata terenurile de sport adiacente stadionului pentru fotbal de plajă. Astfel, continuă lucrările de construcție a terenurilor pentru minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă, fitness şi locuri de joacă pentru copii. Toate acestea vor fi publice. 

Repet, publice și gratis”, a punctat acesta.

Mai mult, de câteva zile se lucrează la amenajarea plajei din parc, care va fi extinsă. Acolo va fi schimbat nisipul, instalat mobilier urban, cabine de duş şi de schimb.

„Vizavi de Parcul „La Izvor” este pregătit terenul pentru amenajarea unei parcări cu circa 460 de locuri, destinată vizitatorilor zonei verzi. Pandemia de Covid-19 ne-a demonstrat că locuitorii capitalei au nevoie de spaţii de recreere în aer liber, de aceea vom amenaja mai multe parcuri şi scuaruri din capitală, pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a-şi petrece timpul liber în siguranţă”, a precizat Ion Ceban.

About Author

admin