TRAGEDIE la Orhei: O casă a fost MISTUITĂ de flăcări. Cinci persoane, AU MURIT

Un incendiu de proporții a izbucnit în această noapte în satul Ciocîlteni, raionul Orhei. Pompierii au fost alertați la ora 01:36 minute. Potrivit salvatorilor, în interior se aflau cinci persoane. La venirea autospecialei de intervenție, trei persoane fără suflare erau evacuate de către vecini.

Pompieri au luptat cu flăcările mai bine de două ore, timp în care în locuință au fost depistate corpurile neînsuflețite a încă două persoane.

Din ultimele informații persoanele decedate erau trei bărbați și doua femei. Se cunoaște că cel mai probabil patru și-au pierdut viața intoxicați cu monoxid de carbon, iar al cincilea carbonizat. Dintre cei cinci, unul este proprietarul casei, cu vîrsta de 43 ani și fiul acestuia, de 24 ani. Vîrsta celorlalți nu se cunoaște, iar o persoană, de gen feminin este încă neidentificată.

Lucrurile din interior au fost mistuite de foc. La fața locului după lichidarea incendiului a fost îndreptat Laboratorul experimental antiincendiar al Serviciului Situații Excepționale, care urmează să stabilească circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului.

About Author

admin