Trei copii au murit într-un incendiu, în raionul Glodeni. Părinții erau acasă (FOTO/VIDEO)

Noaptea trecută, la ora 00:16 minute, Serviciul de Dispecerat Nord a fost alertat privind izbucnirea unui incendiu în satul Danu, raionul Glodeni. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri.

Salvatorii au găsit o casă de locuit cuprinsă de flăcări. În timpul intervenției de stingere, pompierii au depistat în interiorul locuinței, corpurile neînsuflețite a trei minori: o fată de 7 ani, un băiat de 4 ani și o altă fată de o lună de zile.

Localizarea incendiului a fost anunțată către ora 00:37 minute, suprafața de ardere fiind estimată la aproximativ 12 metri pătrați.

Potrivit IPN, cu referire la primarul din Danu, părinții celor trei copii erau acasă. Mihai Ursu a declarat că familia ar fi fost la o mănăstire, iar când s-au întors tatăl și copiii au mers la culcare. Femeia a rămas cu treburi prin curte. Când a văzut că arde casa, a strigat după ajutor. Bărbatul a ieșit să vadă ce se întâmplă, iar când a înțeles, flăcările erau prea mari și nu a mai putut să intre să-și salveze copiii.

Circumstanțele izbucnirii incendiului și cauza urmează să fie cercetate și stabilite, organele de drept cercetînd alte date și cauza decesului celor trei minori.

About Author

admin