TV 8 şi Unimedia evită să spună că maşina care a lovit mortal o fetiţă din Blindeşti este a primaruui PLDM, cum a făcut în cazul unui fost consilier PDM

Postul de televiziune TV8 şi portalul Unimedia, ambele afiliate PAS şi PPDA, sunt acuzate că operează cu duble standarde în cazul ştirii despre o fetiţă accidentată mortal în satul Blindeşti, de maşina primarului din localitate. Bloggerul Eugen Luchianiuc susţine că primarul este membru al PLDM, însă susrsele media respective trec sub tăcere acest detaliu. Dacă primarul ar fi fost de la Partidul Democrat, atât Unimedia, cât şi TV8 nu ar fi ezitat să remarce acest fapt, susţine Luchianiuc.

„Ieri cei de la jurnal.md au publicat o știre despre o fetiță omorâtă în satul Blindești, raionul Ungheni de către mașina primarului. Nu e clar până la final dacă era primarul sau șoferul acestuia la volan. Din titlu era evident că primarul nu e de la PD or avea să scrie cu litere de o șchioapă asta. Verificat cec.md, primarul e de la PLDM”, scrie Eugen Luchianiuc.

“Nici Unimedia și nici TV8 nu specifică partidul, deși, în cazul consilierului PDM care a omorât la Briceni un copil de 7 ani, au specificat că-i democrat”, mai spune bloggerul citat.

foto: jurnal.md

About Author

admin