ULTIMA ORĂ // Briefing la MAI // Patru polițiști și trei civili împușcați la DURLEȘTI

UPDATE


video: privesc.eu

Ministerul Afacerilor Interne organizează un briefing de presă la ora 14.00, cu referire la împușcăturile de la Durlești, unde 7 persoane au fost rănite pe strada Miciurin. Acestea au devenit victima unui  bărbat de aproximativ 60 de ani, care a tras în ei dintr-o armă de vânătoare.

Jurnaliștii de la Deschide.md l-au contactat telefonic pe Adrian Jovmir, şeful serviciului de presă al Direcţiei de Poliţie a Municipiului Chişinău, care a declarat următoarele.

Poliţiştii au mers împreună cu reprezentanţii Preturei Buiucani, pentru a soluţiona o problemă legată de blocarea căii de acces de către un locuitor de pe strada sus menţionată. Însă ajunşi la faţa locului poliţiştii au fost întâlniţi de cel care a blocat accesul cu o armă de vânătoare. Bărbatul de aproximativ 60 de ani a început a trage din puşcă la întâmplare, acesta a rănit mai multe persoane civile dar şi poliţişti.

Cu alte detalii vor reveni cei de la Inspectoratul General de Poliţie în cadrul unui briefing de presă, a adăugat Jovmir.

Portalul mai scrie că Ciprian Gherasim, Şeful Secţiei Internare a Spitalului de Urgenţă, a declarat pentru deschide.md că la moment sunt înregistrate 7 victime dintre care 3 sunt în stare gravă. Printre cei răniţi sunt şi doi agenţi rutieri.

LiveNews.md, cu referire la PublikaTV și Deschide.md

 

About Author

admin