Un coș cu fructe și 1500 de lei – daruri pentru oamenii de creație. Ceban: Vrem să facem o capitală culturală

Un coș de fructe și bani – asta au primit mai mulți oameni de creație din partea Primăriei Chișinău cu ocazia aniversării vârstei în acest an. Edilul capitalei a declarat că toate persoanele ale artei trebuie valorificați.

„Vreau să vă felicit cu această sărbătoare de Hram. Vreau să vă comunic cele mai frumoase sentimente față de acest oraș pentru că m-am născut în acest oraș. Aici îmi sunt copiii, aici îmi sunt părinții și vreau ca toată lumea să fie sănătoasă – copiii dvs, părinții dvs și oameni dragi. Vreau ca orașul Chișinău să devină o capitală culturală. Capitală în care valoarea omului să fie în prim-plan.

Vreau ca orașul Chișinău să devină o capitală culturală, o capitală în care valoarea omului să fie în prim plan. Eu știu că acest lucru este posibil – de la sportivii care ne reprezintă peste hotare, până la oamenii de artă care ne reprezintă și poate că uneori noi nu avem suficientă atitudine necesară față de aceștia”, a punctat edilul.

Ceban a precizat că la Primărie s-a convenit că anul viitor să fie triplat bugetul pentru Direcția Cultură.

„Avem atâtea talente extraordinare, avem atâția oameni foarte frumoși, avem atâția oameni talentați pe care nu avem dreptul să nu îi valorificăm”, a conchis Ceban.

About Author

admin