Unii pretori ar putea pleca din funcții până la sfârșitul anului. Declarațiile lui Ion Ceban

Unii pretori ar putea să fie dați afară până la sfârșitul anului. Cel puțin asta a declarat primarul general Ion Ceban în cadrul unui interviu la Sputnik Moldova.

Astfel, edilul a menționat că unii dintre aceștia nu își îndeplinesc suficient de bine atribuțiile, iar acest lucru este inacceptabil.

Am spus mai devreme că vom renunța serviciile celor care lucrează prost, a celor suspectați în mod rezonabil de corupție sau abuz de serviciu. Astfel, până la sfârșitul anului, pot avea loc concursuri pentru funcțiile de pretori. Pretorii sunt responsabili pentru ceea ce se întâmplă în sectoare. Acum, fiecare dintre ele are în gestiune zeci de proiecte. Unii se descurcă mai bine, alții se descurcă mai rău. În ciuda inspecțiilor, comisiilor de control, grupurilor de lucru etc., nu toată lumea este încă obișnuită să lucreze eficient”, a spus primarul capitalei.

Reamintim că în toamna anului trecut Boris Prepeliță, pretorul sectorului Botanica, a fost demis. Diana Guba a fost numită pretor interimar.

About Author

admin