Unul dintre semnatarii Declarației de Independență: Am revenit acasă de la protest total dezamăgit! M-am simţit folosit!

Protestul organizat de Maia Sandu și Andrei Năstase i-a lăsat dezamăgiți pe mai mulți manifestanți, care i-au susținut activ anterior. Ilie Bratu, unul dintre semnatarii Declarației de Independență, a constatat, că ambii sunt interesați doar de dividende politice și nu de interesele oamenilor. 

”Am revenit acasă de la protest…
Total dezamăgit! N-au cerut nici măcar anularea votului mixt sau alegeri în două tururi… Jos mafia şi Validare au fost lozincile de ordine… Au adoptat o rezoluţie din doar două puncte, principalul fiind validarea mandatului lui Andrei Năstase (AN)! Nici pomeneală de demisia Parlamentului sau de anularea votului mixt… AN, şi Maia Sandu (MS) nu mi-au oferit cuvântul… S-au temut să nu le stric planurile…”, a scris Ilie Bratu pe Facebook.

Acesta mai scrie că s-a simțit folosit și nu va mai admite ca așa ceva să se mai repete.

”Se pare că pe ei, AN şi MS, nu-i interesează decât treuca!…M-am simţit folosit… Am hotărât: mai mult n-o să se repete!
P:S. AN şi MS în persoana mea au pierdut un mare susţinător!”, a conchis deputatul din primul Parlament.

Păreri similare, dar într-un limbaj mai puțin literar, au fost exprimate și de alți participanți la manifestație. „Dă-i în … pe toţi! Cu nimeni nu mă leg eu, nici cu Andrei, nici cu alţii. Toată ţara văd că e de-a (urmează un cuvânt necenzurat)”, a declarat un bărbat într-un video publicat de today.md. „Nu-s într-un partid politic. Nu-mi plac. Au făcut ce-au vrut cu votul”, a conchis protestatarul.

Și Andrei Năstase a recunoscut că protestul de astăzi a fost prost organizat. Nu au fost asigurate toalete și nici măcar apă de băut. Mai mult, deși i-au îndemnat pe oameni să rămână în fața Parlamentului peste noapte și au promis că vor sta alături de ei, atât Maia Sandu, cât și Andrei Năstase au plecat.

About Author

admin