Valeriu Munteanu îl provoacă pe Andrei Năstase la dezbateri: îi mai dau o şansă şi dacă el se simte mai confortabil la Jurnal TV, eu accept să vin acolo

Candidatul PL la funcţia de primar de Chişinău îl provoacă din nou pe liderul PPDA, Andrei Năstase, la o dezbatere publică. Munteanu a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că ar fi dispus să vină chiar şi la Jurnal TV, la o emisiune moderată de fratele lui Andrei Năstase, Vasile.

„Eu îi mai dau o şansă domnului Năstase şi daca el se simte mai confortabil la Jurnal TV, eu accept să vin acolo. Şi dacă cel mai bine se simte atunci când moderează Vasile Năstase, tot sunt gata să vin. Să dezbatem public, iar lumea să vadă exact unde există substanţă şi unde nu”, a declarat Valeriu Munteanu.

Candidatul PL s-a arătat dezamăgit că, până în prezent, Andrei Năstase a evitat dezbaterile publice. În opinia lui Valeriu Munteanu, aceasta este o dovadă a fricii candidatului PPDA.

“Calific refuzul dlui Năstase ca o frică, ca o teamă. L-am invitat să vorbim fără suflori, să vedem cine cunoaşte bucătăria Primăriei şi cine nu. Suntem în municipiul Chişinău şi oamenii nu pot sa angajeze în calitate de primar un om care nu are program, nu are viziune”, a mai spus Valeriu Munteanu.

sursa: timpul.md

About Author

admin