VIDEO: Atacatorii de la Metro urmau să-l asasineze pe Usatîi! Poliția ascunde informația!

Potrivit politicianului, despre atacul care se pregătea asupra lui a recunoscut killer-ul reținut în cazul jafului armat asupra încasatorilor din Chişinău .

Informația a fost oferită lui Renato Usatîi de angajații organelor de drept, care au citit documentele interogatoriului pe cazul atacului armat asupra angajaților centrului comercial Metro.

„În cadrul investigațiilor, unul dintre kileri spunea despre faptul că înainte de sarcina să atace angajații de la Metro, el și partenerii săi ar fi primit ordinul de a-l lichida pe Renato Usatîi. Dar, în ultima clipă, a primit din regiunea transnistreană ordinul de retragere. Acest lucru mi-a fost comunicat de angajații organelor de drept, care sunt nemulțumiți de situația creată în interiorul instituției.

Lor li se interzice să afle cine este comanditarul, pe motiv că sunt niște conflicte banditești ale lui Usatîi și nu e nevoie de investigații. Ce fel de conflicte banditești? Dacă până la vârsta de 35 de ani, Usatîi nu a încălcat legea, dar timp de 2 luni de când am decis să mă implic în campania electorală, am deja 4 dosare penale”, a spus Usatîi.

În opinia sa, comanditarii atacului asupra lui pot fi oponenții politici, care nu i-au permis să-și înregistreze partidul. Faptul că s-au depus eforturi mari pentru a nu-i permite participarea în cursa electorală înseamnă că oponenții văd în el un adversar puternic.

„Astăzi ei încearcă să îmi facă imagine de bandit sau infractor. Dar am o întrebare către Recean și Cavcaliuc: De ce până azi nu au fost publicate informațiile privind lichidarea mea? Sunt doi posibili comanditari: Filat și Plahotniuc, dar în privința ultimului am dubii. Însă Filat este un paranoic speriat. Dacă unii alegători se îndoiesc privind faptul că Usatîi îi va băga la pușcărie pe toți, Filat nu are dubii în această privință, chiar și Plahotniuc. Dacă cei doi nu s-ar teme de acest lucru, noi astăzi nu am fi presați, interziși și nu ar fi acest haos, pe care îl urmărim”, a mai spus Usatîi.

About Author

admin