Atenție! Traficul rutier pe o porțiune a străzii Zelinski, închis astăzi

Primăria municipiului Chişinău informează că joi, 10 octombrie a.c., va fi suspendat traficul rutier pe str. N. Zelinski, tronson: bd. Decebal – bd. Dacia, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de asfaltare a carosabilului.

Intervenția drumarilor se va desfășura între orele 08:00 – 22:00, urmând a fi asfaltați 11000 m² de drum. Artera de circulație este inclusă în Programul municipal 2019 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe 10 străzi din capitală.

Pe durata executării lucrărilor planificate pe str. N. Zelinski, tronsonul cuprins între bd. Decebal și bd. Dacia, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează.

Ruta de troleibuzul nr. 4: în direcția sectorului Botanica – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, bd. Dacia (viaduct), str. Hristo Botev și în continuare pe traseele stabilite; retur – pe același traseu.

Ruta de microbuz nr. 113: în direcția sectorului Centru – de pe bd. Cuza – Vodă pe bd. Dacia, str. București și în continuare pe traseul stabilit; retur – pe același traseu.

About Author

admin