16.04.2024
Principal » Despre noi

Despre noi

Bine ați venit la LiveNews.md!

Suntem o echipă de entuziaști care s-au adunat cu scopul de a crea un spațiu unic pentru toți cei dornici să fie la curent cu evenimentele din Moldova și să-și împărtășească poveștile remarcabile.

Cine Suntem:

LiveNews.md este mai mult decât un simplu portal de știri. Suntem o comunitate de oameni uniți de un interes comun pentru informații proaspete și dorința de a crea o comunitate în care fiecare poate deveni un informator. Scopul nostru este să fim sursa voastră de încredere pentru știri curente din Moldova și o platformă unde oricine poate împărtăși perspectiva lor unică despre ceea ce se întâmplă.

Ce Ne Diferențiază:

LiveNews.md se mândrește că publică aproape toate știrile legate de Moldova. Ne străduim să acoperim o gamă largă de subiecte, de la politică și economie la cultură și evenimente sociale. Dar ceea ce ne face cu adevărat unici este oportunitatea pentru oricine dorește să devină parte din povestea noastră.

Vocea Ta Contează:

Invităm pe oricine dorește să-și împărtășească impresiile, opinii și știri să ne trimită materialele lor. La LiveNews.md, credem că fiecare poveste este importantă, iar vocea ta poate schimba lumea din jurul nostru. Alăturați-vă comunității noastre și împărtășiți-vă experiența cu noi!

Misiunea Noastră:

LiveNews.md a fost creat cu dragoste pentru schimbul liber de informații și dorința de a uni oameni din lumi diferite într-un întreg. Vrem să fim partenerul vostru de încredere în călătoria prin știri interesante și povești inspiratoare.

Vă mulțumim că ați ales LiveNews.md! Ne mândrim că sunteți cu noi.

Cu dragoste,
Echipa LiveNews.md